További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Hecht 5608 szénkefe nélküli robotfűnyíró (1 x 2.5 Ah Li-ion akkuval)

DC 20V, automata
Egységár (darab):
Bruttó: 209.990 Ft
Nettó: 165.346 Ft
Cikkszám:
HECHT5608
Márka:
Hecht
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Hecht akkus robotfűnyírókHecht 20 V -os akkus robotfűnyírók

Leírás

  • akku: DC 20 V, 2.5 Ah
  • munkaszélesség: 18 cm
  • műanyag ház
  • max. munkaterület: 800 m2
  • vágási magasság: 20-60 mm
  • Bluetooth/App elérhető – Android, iOS
  • a dokkoló állomás tartozék
  • huzal: AWG 20 130 m / 0,8118 mm / 0,5176 mm2
  • 3 kés
  • elülső töltés
  • LED kijelző
 
Külön megrendelhető tartozék:
Védőtető (005612)
(Nem része a szállítási terjedelemnek!)
 
 
A robotfűnyíró munka nélkül nyírja le a füvet. A beállított időben rendszeresen elhagyja a dokkolót, és mindig tökéletesen nyírja a pázsitot. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően beállítja az utasításoknak megfelelően, elhelyezi a töltőállomást, és meghatározza azt a helyet, ahol kábellel működnie kell. Maga a telepítés nem vesz el több időt, mint a fűnyírás normál fűnyíróval, és így a munkája véget ér. A robotfűnyíró ezután rendszeresen kimegy a pázsitot gondozni meghatározott időpontokban. Amint a fűnyírórendszer azt észleli, hogy az akkumulátor energiája veszélyesen lecsökkent, a robotfűnyíró automatikusan visszatér a töltőállomáshoz. Feltöltés után folytatja a munkát. Esőérzékelővel felszerelt, megszakíthatja és késleltetheti a munkát, ha esik. Annak köszönhetően, hogy a robotfűnyíró gyakorlatilag naponta tud nyírni, a pázsit jobban fejlődik. Apró szárdarabok, amelyeket a robotfűnyíró levág, majd talajtakaróként működnek, és műtrágyaként szolgálnak. A nyírásból ugyanakkor nem keletkezik hulladék.

A robotfűnyírót PIN kód védi a lopás ellen. A tudta nélkül a robotfűnyírót nem lehet elindítani, így a tolvajok számára használhatatlan. A robotfűnyíró alatt teljesen elrejtett fej három pengével forog, ami veszélyes lehet a robotfűnyíró felemelésekor vagy felborulásakor. Ezért a gép érzékelőkkel van felszerelve, amelyek biztosítják, hogy a kések azonnal leálljanak, amikor a robotfűnyírót felemeli. Egyéb előre nem látható helyzetekre a robotfűnyíró felső burkolatán egy nagy gombbal van felszerelve, amellyel szintén bármikor azonnal leállítható. A vágási magasság 20-60 mm között állítható.

A robotfűnyíró szénkefe mentes motorral van felszerelve. A HECHT 5608 esetében a maximális ajánlott kaszálási terület legfeljebb 800 m2. A robotfűnyíró programozott időközönként indul nyírni, amit a felhasználó beállíthat úgy, hogy a robotfűnyíró ne zavarja őt a kertben.

A robotfűnyírót töltőtalppal, töltőforrással, akkumulátorral, 180 m-es kábellel a fűnyírási terület meghatározásához és az alap rögzítéséhez rögzítő csapokkal szállítjuk.

Figyelem:
A mellékelt határolókábel az adott hosszhoz optimalizált keresztmetszetű (átmérő 0.8118 mm, keresztmetszet 0.5176 mm2). Ezért a kábelt nem lehet önkényesen beállítani. A nyírt terület növeléséhez új kábelt kell használni, hogy az teljes hosszában megfeleljen a szükséges keresztmetszetnek, ellenkező esetben nem garantálható, hogy a kábel megbízhatóan továbbítja a robotfűnyíró vezérlőjelét. A robotfűnyíró ekkor kimozdulhat a meghatározott területről, vagy egyáltalán nem nyír.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

meszarosgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció