További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Stihl FS 411 C-EM benzinmotoros kasza

41.6 cm3, 2.0 kW/2.7 LE, 8.7 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés
Egységár (darab):
Bruttó: 419.990 Ft
Nettó: 330.701 Ft
Cikkszám:
41472000368
Márka:
Stihl
A Stihl termékek átvétele (megrendelése) csak személyesen, üzletünkben lehetséges!

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

  • Sűrű fűvel benőtt területek nyírási munkáihoz.
  • STIHL négypontos antivibrációs rendszer, STIHL ErgoStart, többfunkciós fogantyú, kétkaros fogantyú, szerszám nélküli fogantyú-beállítás, STIHL 2-MIX motor, STIHL M-Tronic, ADVANCE heveder.
  • A szállítási egység a damilos és a késes védőburkolatot is tartalmazza.
 
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 2 kW / 2,7 LE
Lökettérfogat: 41,6 cm3
Teljes hossz 3): 179 cm
Tömeg 4): 8,7 kg
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 2): 99 dB(A)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel 2): 100 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal, fém vágóeszközzel 1): 2,6 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal, műanyag vágóeszközzel 1): 1,9 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, fém vágóeszközzel 1): 2,4 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, műanyag vágóeszközzel 1): 2,3 m/s2
 
1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)
3) Vágóeszközzel.
4) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
 
 
Felszereltség:
  • STIHL M-Tronic: a teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
  • STIHL 2-MIX motor: az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
  • Multifunkciós markolat, mellyel a teljes motorvezérlés egy kézzel végezhető.
  • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
  • STIHL négypontos antivibrációs rendszer: a STIHL motoros kaszáknál különböző rezgéscsillapító elemek gondoskodnak az erőkímélő és kényelmes munkavégzésről. A négy ponton elhelyezett rezgéscsillapító elemek jelentősen csökkentik a gép kezelőjét érő káros rezgéseket.
  • Szerszám nélkül állítható fogantyú: az ergonomikus fogantyút egy lazítócsavar segítségével szerszám nélkül állíthatjuk be a mindenkori felhasználó egyedi igényeire.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő koszolódása esetén a keverék ne legyen túl olajos. Így a teljesítmény hosszú időn keresztül azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a felület 80%-a elhasználódott. Ez lehetővé teszi a hosszabb, megszakítás nélküli munkavégzést is.
  • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
  • Kézi üzemanyagpumpa: a kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor.
  • Téli üzemmód kapcsoló: gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
  • Nagyméretű üzemanyagtartály: az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
  • Hosszú élettartamú légszűrő: könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

meszarosgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció