További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Webáruházunkban mintegy 80 márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

Schuller festőhengerek

PROLINE sorozat
Mesterminőség finom poliamid szállal, igen jó festékfelvevő és -leadó képességgel, magas négyzetméter teljesítménnyel. A huzat eleinte minimálisan szöszöl, azonban könnyen kimosható, nem fröcsköl és igen hosszú élettartammal rendelkezik. Igen strapabíró, oldószerálló és finom struktúrát képez a felületen.
 
TOPLINE sorozat
Mesterminőség a legjobb végtelenített poliamid szálból magas festékfelvevő és -leadó képességgel. A huzat szinte szöszmentes, oldószerálló, igen strapabíró, hosszú életű és könnyen kimosható. Finom struktúrát képez a felületen. Csíkmentes munka a párnázatlan hengerek oldalnyírásának köszönhetően. Durva felületekhez a 18 mm szálhosszúságú, finom felületekhez a 12 mm szálhosszúságú henger ajánlott.
 
GREENLINE sorozat
Profi minőség oldószerálló poliamid huzattal. A huzat eleinte minimálisan szöszöl, azonban könnyen kimosható, nem fröcsköl és igen hosszú élettartammal rendelkezik. Igen strapabíró, oldószerálló és finom struktúrát képez a felületen.
 
GREENLINE PRO sorozat
Profi minőségű festőhenger oldószerálló poliamid huzattal. A huzat eleinte minimálisan szöszöl, azonban könnyen kimosható. A hagyományos festőhengereinkkel ellentétben a kevesebb csavart szál könnyed, kíméletes munkát eredményez. A huzat nem fröcsköl és nagyon tartós. Igen strapabíró, finom struktúrát képez a felületen.
 
MERINO sorozat
Mesterminőség tiszta báránygyapjúból magas festékfelvevő képességgel az egyenletes végeredményhez. Nem használható alkáli vagy zsíroldó anyagokkal történő munkákhoz.
 
GOLDLINE sorozat
Mesterminőség finom poliamid szállal, igen jó festékfelvevő és -leadó képességgel magas négyzetméter teljesítménnyel. A huzat eleinte minimálisan szöszöl, azonban könnyen kimosható, nem fröcsköl és igen hosszú élettartammal rendelkezik. Igen strapabíró, oldószerálló és egy nagyon finom struktúrát képez a felületen.
 
SILVERLINE sorozat
Profi minőség a legjobb szőtt poliészterből. A huzat szinte szösz- és fröcskölésmentes, finom struktúrát képez a felületen. Csíkmentes munka a párnázatlan hengerek oldalnyírásának köszönhetően. Durva felületekhez a 18 mm szálhosszúságú, finom felületekhez a 12 mm szálhosszúságú henger ajánlott.
 
MICROLINE PRO sorozat
Profi minőség a legjobb mikroszálból. A huzat szinte szöszmentes és sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz.
 
MICROLINE sorozat
Profi minőség mikroszálból, extrém magas festékfelvevő és egyenletes festékleadó képességgel. A huzat szinte szösz- és fröcskölésmentes; sima, egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz.
 
PAINTLINE sorozat
Mesterminőség oldószerálló poliamid/nylonból. A huzat szinte szöszmentes és sima felületstruktúrát eredményez. Igen strapabíró, így különösen ajánlott fedőlakkokhoz, poliészter bevonatokhoz, olaj- és műgyantafestékekhez, folyékony műanyagokhoz, 2 komponensű lakkokhoz, epoxi festékekhez és rozsdagátlókhoz.
 
MOHAIR sorozat
Mesterminőség szőtt kecskeszőrből, mely tökéletes végeredményt eredményez a felületen. Különösen ajánlott erős oldószertartalmú festékekhez, lakkokhoz és zománcokhoz.
 
VELVET sorozat
Profi minőség szőtt és oldószerálló velúrból. A huzat szinte szöszmentes, és sima felületstruktúrát eredményez.
 
FELT sorozat
Profi minőség a legjobb szőtt poliészterből. A huzat szinte szöszmentes, és sima felületstruktúrát eredményez. Különösen ajánlott hígfolyós, enyhe oldószertartalmú lakkokhoz.
 
SOFT sorozat
Mesterminőség magas sűrűségű habanyagból, buborékmentes felület, magas minőségű lakkozás.
 
BASELINE sorozat
Kötött poliészter és poliakril hengerek egyszerű munkákhoz.
 
LINOLINE sorozat
Festőhenger Microline huzattal a gyors és pontos színelválasztásokhoz sarkokban és nyílászáróknál.
 
MAGIC sorozat
Durva pórusú struktúrahenger, vakolatok és glettanyagok egyedülálló dekorálására és struktúrálására.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

meszarosgep.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció